040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

Ripset ja kulmat

Yumi Lashes Yumi Brows ripsien kestotaivutus kulmien laminointi

Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus Lash Lift (sis. kestovärjäys)   93€
+ kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu samalla yht. 113€
+ Yumi Brows – kulmakarvojen laminointi, kestoväri ja muotoilu samalla yht. 135€

Ripset taivutetaan ylöspäin, mikä antaa niille korkeutta ja volyymiä. Ripset näyttävät pidemmiltä. Taivutus kestää ripsissä noin 2-3 kk. Hoidon voi uusia, kun ripset ovat täysin uudistuneet, yleensä noin 2,5-3 kk välein. Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.
Huom! Ripsien ja kulmien kastelua vältettävä käsittelyn jälkeen 1-2 vrk, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos.

Yumi Lashes hoitomaskaraa suositellaan ripsien kotihoitoon, jotta ripset pysyvät kosteutettuina ja joustavina. Hoitomaskara sopii myös laminoiduille kulmakarvoille.

Yumi Brows – Kulmakarvojen laminointi Brow Lift (sis. kestovärjäys) 65€
* Kulmakarvojen muotoilu laminoimalla, kestovärjäys ja siistiminen pinseteillä.
Laminoinnissa kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon, jossa ne pysyvät noin 4-6 viikkoa. Kulmakarvat näyttävät tuuheammilta ja huolitelluilta. Uusintahoito voidaan tehdä noin 6-8 viikon välein. Kulmakarvojen käsittely voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.

Ripset ja kulmat   (vahauslisä +5€)
* Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu  35€
* Kulmien kestovärjäys ja muotoilu  25€
* Kulmien kestovärjäys tai muotoilu  15€
* Kulmien vahaus 20€
* Ripsien kestovärjäys 20€

Meikkaus

* Päivä/arkimeikki 40€ * Juhla/iltameikki  60€ * Meikkiopastus  60€
* Muut ehostukset sopimuksen mukaan.

Kasvohoidot

Puhdistavat kasvohoidot

RitaS kasvohoito  105€ (1,5t)
Klassinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan mekaanisesti ja kulmakarvat siistitään. Iho pehmitetään höyryllä / hoitovoiteilla. Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhallinen kasvo-kaula-niska- ja hartiaseudun hieronta, jossa keho saa rentoutua rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hieronnan jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään hoitonaamio, minkä vaikutusaikana rentoutumista jatketaan päähieronnalla. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kosteutettu samalla, kun mieli ja keho ovat rentoutuneet.
* Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo-kaula-niska-hartiaseudun hieronta, naamiot ja hoitovoiteet.

UUTUUS!
Hydra Peel Pure -ihonpuhdistushoito 95€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 15€
+ happokuorinta 25€

Hydra Peel -ihonhoitolaitteella poistetaan epäpuhtaudet, kuollut ihosolukko, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Samalla hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Hoito on kivuton ja miellyttävä. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Hoito sisältää päähieronnan.
Ei sovi couperosa- tai herkälle iholle.
Hydra Peel -laitehoitoa voidaan täydentää tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella, RF- ja happohoidoilla (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, Hydra Peel -laitehoito, naamio ja loppuvoiteet.

Timanttihionta kasvohoito 80€
+ mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Timanttihiontahoito on tehokas ja kivuton kuorintahoito kasvoille ja kaulalle. Ihon pienet epäpuhtaudet ja kuivuus saavat kyytiä. Hoitonaamion vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee samettisen pehmeä, kirkas ja kosteutettu. Hoito ei sisällä hierontaa.
* Alkupuhdistus, timanttihionta (+ mekaaninen ihonpuhdistus), naamiot ja hoitovoiteet. 

Face Harmony – ihonpuhdistushoito 90€
Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa. Hoito sisältää hierontoja.
* Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. 
Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

Puhdistava kasvohoito 75€
Puhdistavassa kasvohoidossa pääpaino on ihon mekaanisessa puhdistuksessa. Hoito ei sisällä hierontaa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja raikas iho, joka saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Hoito ei sisällä hierontaa. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamiot ja hoitovoiteet.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Elvyttävät, kosteuttavat ja suojaavat kasvohoidot

HydraMagnetic – tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito 95€
+ happokuorinta + 25€
HydraMagnetic kasvohoito sitoo, kuljettaa ja säilyttää kosteuden ihoosi tehokkaasti jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoito tuo ihollesi sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteusvaikutusta sen teknisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden avulla. Erikoistuottet tekevät ihostasi säteilevän ja syväkosteutetun. Iho on hoidon jälkeen puhdas, kirkas ja hyvin kosteutettu. Hoito sisältää kasvo- ja kaula-decolteehieronnan. Tähän hoitoon on mahdollista yhdistää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, kuorinta / happokuorinta, erikoisseerumit ja -naamiot sekä loppuvoiteet.

Ikääntyvän ihon tehohoito!
Age Stellar – kiinteyttävä ja stimuloiva kasvohoito 115€
+ happokuorinta + 25€
Age Stellar kasvohoito antaa ratkaisun ikääntyvän ihon ongelmiin. Tuotteiden sisältämät huikeat 39 aktiiviainetta vaikuttavat ihon rakenteeseen täydentäen sitä keskeisillä kauneuden ravinteilla. Hoito ravitsee ihoa syvältä, vahvistaa ihon luonnollista puolustusta ja madaltaa juonteita. Hoito stimuloi tehokkaasti veltostunutta ihoa ja herättää uudelleen ihon nuorekkuuden. Iho tuntuu kimmoisalle ja virkistyneelle. Hoito sisältää kasvo- ja kaula-decolteehieronnan.
Tähän hoitoon on mahdollista yhdistää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, kuorinta / happokuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.

UUTUUS!
Hydra Peel AOX -antioksidanttinen kasvohoito 95€
+ happokuorinta 25€
HydraPeel – ihonhoitolaite poistaa ihon pinnalta kuolleen ihonsolukon ja keratiinijääämät iholta ja karvatupista. Samalla hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Kiinteyttävä naamio viimeistelee antioksidanttisen hoidon. Hoito sisältää päähieronnan.
Ei sovi couperosa- tai herkälle iholle.
Hydra Peel -laitehoitoa voidaan täydentää esim. RF- ja happohoidoilla (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, Hydra Peel -laitehoito, naamio ja loppuvoiteet.

Face Harmony – ihoa rauhoittava kasvohoito 75€
Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. 
Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

Kasvolymfahieronta -hoito 75€ 
Kevyt, tehokas ja rentouttava kasvolymfahieronta turvotusten ehkäisyyn ja ihon kudosten vahvistamiseen. Sopii ikääntyvälle iholle kuten myös atopian, arpien, herkän ja couperosa-ihon hoitoon. 
* Alkupuhdistus, kuorinta, lymfahieronta kasvoille ja kaulalle, naamio ja hoitovoiteet.

Kosteuttava kasvohoito 75€
Kaikille soveltuva kasvohoito, jossa pääpaino on ihon kosteuttamisessa. Hoito sisältää reuntouttavan kasvo-kaulahieronnan ja hoitonaamion, jonka aikana saat rentouttavaa päähierontaa. Lopuksi iholle levitetään sen tarvitsemat hoitotuotteet. Hoito sopii kaikille!
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Erikoiskasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Radiofrekvenssi kasvohoito

Radiofrekvenssi kasvo- ja kaulahoito timanttihionnalla 150€
+ ihonpuhdistus +15€
Täydellinen Anti-Age –hoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle lisättynä tehokkaalla timanttihionnalla. Caretech RF hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti. Radiofrekvenssihoito lisää ihon kollageenin muodostusta. Iho kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut sekä mahdollinen nesteturvotus häviävät. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla selvästi tasaisempi ja kuulaampi. Hoito on kivuton ja tuntuu lämpönä iholla.
Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia. Sarjahoidon voi tehdä viikottain. Ihon mekaaninen puhdistus täydentää hoitoa tarvittaessa. Ei sisällä hierontaa.
* Alkupuhdistus, timanttihionta, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Radiofrekvenssi kasvo- ja kaulahoito 120€
+ ihonpuhdistus +15€
+ happokuorinta +25€
Tehokas Anti-Age -kiinteytyshoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia. Ihon mekaaninen puhdistus täydentää hoitoa tarvittaessa ja happokuorinta kirkastaa ihoa tehokkaasti. Ei sisällä hierontaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta/happokuorinta, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Radiofrekvenssihoito kaulalle 60€
Kiinteyttävä RF-anti-age -hoito. Hoito on täysin kivuton ja tuntuu lämpönä iholla. Hoito kohottaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä lisää ihon kimmoisuutta. Kiinteyttää kaksoisleukaa sekä kaulan ihoa. Ei sisällä hierontaa. Suositus sarjahoitona 2 – 4 kertaa kuukaudessa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, RF-hoito kaulalle, naamio ja loppuvoide.


Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Mikroneulaus

Mikroneulaus neulaus BTB13 neulaushoito

Mikroneulaus
Ensimmäinen hoitokerta 155€ + happokuorinta +25€
Jatkohoito 125€ kerta (n. 3-4 viikon välein) + happokuorinta +25€
Mikroneulaus auttaa tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihon väriä.
Mikroneulaus sopii myös muiden ihomuutosten hoitoon kuten arvet, maksaläiskät ja ihon epätasaisuusSopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle.
Suositus sarjahoitona 3 – 6 kertaa noin 1 x kuukaudessa. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitona voidaan jatkaa joka toinen kuukausi.
* Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta (tai Celestic Peels-hapotus), neulaushoito, naamio ja hoitovoide.

Kemiallinen kuorinta eli happohoito

Age Lumina -happokuorintahoito 105€ – jatkohoidot 95€ (14 pv välein).
Kivuton, tehokas ja turvallinen hoito moniin iho-ongelmiin. 3 erilaisella hapolla hoidetaan ihon ikääntymistä, sameutta, pigmentaatiota, epäpuhtautta ja juonteita. Hoidosta ei synny näkyvää hilseilyä. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla kirkas ja heleä. Sopii myös herkälle iholle! Ikäsuositus +35 v.
Sarjahoitosuositus: 4 – 6 kertaa 14 päivän välein. Hinta on 95€/hoitokerta toisesta hoidosta alkaen.

* Alkupuhdistus, Age Lumina -happokuorinta, naamio ja loppuvoiteet.

UUTUUSHOITO!
Celestetic Peels – tehokkaat happohoidot 99€ – jatkohoidot 85€ (3 viikon välein)
* Anti-age peel – ikääntyvälle iholle
* Acne peel – akneihon ja -arpien hoitoon
* Whitening peel – kaikille ihotyypeille, pigmenttimuutosten hoitoon

Celestetic Peels -happokuorinnat on suunniteltu hoitamaan kaikenlaisia ihon ongelmia (ikääntyneen ihon, aknen ja/tai pigmentaation aiheuttamat ongelmat), saavuttamaan näkyvät ja välittömät vaikutukset ihoon. Hoito aiheuttaa näkyvää ihon hilseilyä muutaman päivän ajan. Erinomaiset tulokset täysin turvallisilla Celestetic Peels -happokuorintatuotteilla. Sarjahoitosuositus: 6 hoitokertaa kolmen viikon välein.
* Alkupuhdistus ja ihon valmistelu hapoille, Celestetic Peels -happokuorinta ihotyypin mukaan ja ihon neutralointi, hoitoseerumi ja UV-suojavoide.

Jälkihoito
* Ihoa ei saa hangata eikä repiä, kun se lähtee hilseilemään muutaman päivän päästä hoidosta.
* On suositeltavaa olla ilman meikkiä vähintään 5 tuntia, mielellään 24 tuntia hoidon jälkeen.
* Happohoidon jälkeen on käytettävä UV-suojan sisältävää kasvovoidetta vähintään 10 päivän ajan, jos oleilee auringossa ja joka tapauksessa vältettävä aurinkoa, uimista, saunomista ja porealtaassa oleilua vähintään 5 vuorokautta hoidon jälkeen.
* Ihon tehokas kosteuttaminen hapotuksen jälkeen on välttämätöntä vähintään 5 päivää hoidosta, jotta iho pysyy hyvin kosteutettuna ja toipuu hyvin tehokuorinnan jälkeen.


Ferulac happohoito 145€
Aikuisen ihon tehokas ihon uudistaja. Hoito aiheuttaa näkyvää ihon hilseilyä muutaman päivän ajan. Sopii kaikille ihotyypeille.
• silottaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan

• vahvistaa ihon omaa pigmenttisuojakykyä ja tasoittaa ihon värivirheitä
• nopeuttaa ihon uudistumista ja kirkastaa ihoa
• pienentää ihohuokosten kokoa
• stimuloi kollageenisynteesiä
• tehokas hoito myös akneen ja aknen jättämiin arpiin.
* Alkupuhdistus, Ferulac-hapotuskäsittely, seerumi ja retinoli-hoitovoide tehostamaan hoitoa. Hoitotuotteet jätetään iholle vaikuttamaan 6 tunniksi.

Silmänympärysiho

Lymfaattinen silmänympärysihonhoito 25€
Lymfaattinen hoito silmänympärysihon tummuuteen ja turvotukseen.
* Alkupuhdistus, lymfahieronta, naamio ja silmänympärysvoide.

Radiofrekvenssi silmänympärysiholle 35€
Kiinteytyshoito silmänympärysiholle. Hoito vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ns. harakanvarpaat ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.
* Alkupuhdistus, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Nuoren kasvohoidot (alle 18 v.)

Nuoren ihonpuhdistus 65€ (50 min.) , pidempi puhdistus 70€ (60 min.)
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja/tai hoitovoide.

Nuoren ihon kosteuttava kasvohoito 60€ (45 min.)
Nuoren ihon kosteutushoito kuivalle, jopa atooppiselle iholle. Hoitava ja rauhoittava.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. 

Miesten kasvohoidot

Kosteuttava ja ihoa kirkastava kasvohoito  65€   (45 min.)
Tehokas ja lempeä kosteutushoito miehen kasvoille. Hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Hydra Peel Pure -ihonpuhdistushoito 95€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 15€
+ happohoito 25€
Hydra Peel -ihonhoitolaitteella poistetaan epäpuhtaudet, kuollut ihosolukko, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Samalla hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Hoito on kivuton ja miellyttävä. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Hoito sisältää päähieronnan. Ei sovi couperosa- tai herkälle iholle.
Hydra Peel -laitehoitoa voidaan täydentää tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella ja happohoidolla.
* Alkupuhdistus, Hydra Peel -laitehoito, naamio ja loppuvoiteet.

Face Harmony – ihoa rauhoittava kasvohoito 75€
Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. 
Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

Puhdistava kasvohoito 75€
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoiteet.

Timanttihionta kasvohoito 80€
(45 min.)
+ mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Timanttihionta on kivuton ihoa uudistava ja kirkastava tehohoito, jota voi täydentää mekaanisella ihonpuhdistuksella tarvittaessa.
* Alkupuhdistus, timanttihionta, (mekaaninen ihonpuhdistus), naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Käsihoito / manikyyri

SPA manikyyri 60€ (+ Vinylux-kestolakkaus +5€, Shellac-geelilakkaus +30€)
Klassinen käsienhoito eli manikyyri, jossa kädet ja kynnet huolletaan, kynnet lakataan tai vaihtoehtoisesti kädet ja käsivarret saavat kosteuttavan naamion. Hoidon täydentää rentouttava käsien hieronta.
* Kynsilakan poisto tarvittaessa, kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta, kynsien lakkaus tai naamio käsille ja käsivarsille, käsihieronta.

Parafiinihoito käsille  45€ (35 min.)
Erinomainen kosteushoito kuiville käsille ja kynsille sekä nivelten jäykkyydestä, lihassairauksista ja reumasta kärsiville sekä kuivalle tai atooppiselle iholle. Parafiinihoito lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Parafiinihoitoon ei suositella kynsien lakkausta.
* Käsien kuorinta, kynsien viilaus (tarvittaessa), parafiinihoito sekä käsien hieronta.

Kynsienhoito ja lakkaus

(Sormien ja varpaiden kynsille samat palvelut ja hinnat)

* Kynsien värilakkaus 20€
Sisältää aluslakan ja 2 kerrosta päälilakkaa. Tarvittaessa kynsien kevyt viilaus.

Geeli- ja kestolakkaus CND-tuotteilla kynsiä vahingoittamatta
CND Shellac -geelilakkauksella tai Vinylux -kestolakkauksella lakkaukset tehdään omalle luonnon kynnelle, eikä kynsiä pidennetä irto-osilla. Kynsiä ei myöskään hiota eikä viilata kynnen päältä, vaan kynnen kärjet ja kynsinauhat hoidetaan ja huolitellaan. Siksi nämä kynsihoidot ovat turvallisia omille kynsillesi.
Värivaihtoehtoja on kymmeniä, joten varmasti löytyy sinullekin mieluisa vaihtoehto.

* Shellac geelilakkaus 50€ / huolto 65€
* Shellac ranskalainen geelilakkaus 60€ / huolto 75€
CND Shellac geelilakkaus kestää kynsissä noin 2 viikkoa. Lakkaus kovetetaan LED-uunissa, mikä saa aikaan lakkauksen pitkäkestoisuuden ja kauniin kiillon kynsille (haluttaessa myös mattapinta on mahdollista). Shellac -geelilakkaus poistetaan asetonilla liottamalla itse tai hoitolassa.
Hoito sisältää minimanikyyrin/minipedikyyrin.

* Vinylux kestolakkaus  25€
CND Vinylux kestolakkaus on kevyempi lakkaus, jonka voi tehdä myös kotona. Kestää kynsissä noin 7 päivää, minkä jälkeen lakkauksen voi poistaa kynsilakan poistoaineella. Kaunis kiilto kynsiin saadaan erityisellä päällyslakalla.
Hoito sisältää kynsien viilauksen.

* CND Shellac geelilakan poisto 25€
Muiden kuin CND:n Shellac -geelilakan poistosta sovittava erikseen ja hinta muodostuu poistoon käytetyn ajan mukaan alkaen 25€.

Jalkahoito / pedikyyri

Huom! Hoitolassa hoidetaan terveitä jalkoja. Mikäli jalkasi tarvitsevat terveydellistä hoitoa suosittelen kääntymistä lääkärin, jalkahoitajan tai jalkaterapeutin puoleen.

SPA jalkahoito  90€  (75 min.) sisältää Vinylux-kestolakkauksen (Shellac -geelilakkaus 30€)
Pehmeän ylellinen spa-jalkahoito, jossa jalkoja hemmotellaan jalkakyvyllä ja jalkojen kuorinnalla, raspauksella, kosteuttavalla jalkanaamiolla, kynsien hoidolla sekä rentouttavalla jalkahieronnalla. Kynnet saavat myös kauniin Vinylux-kestolakkauksen ja täydelliseen rentoutumiseen johdatellaan päähieronnalla.
(Hoito ei sisällä kovettumien/känsien poistoa, eikä kynsien ohennusta!)

RitaS jalkahoito  70€  + lakkaus 5€ / Vinylux-kestolakkaus 10€ / Shellac -geelilakkaus 30€
Perinteinen jalkahoito, jossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään, jalkapohjien kovettumia / känsiä poistetaan ja kynsiä ohennetaan hoitoajan sallimissa puitteissa. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Hemmotteleva jalkahoito 60€ + lakkaus 5€ / Vinylux-kestolakkaus 10€ / Shellac -geelilakkaus 30€
Jaloille, jotka eivät kaipaa kovettumien / känsien poistoa, eivätkä kynsien ohennusta. Hoidossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan, minkä jälkeen kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Jalkapohjien kuivuus saa kyytiä raspauksella. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Varpaiden kynsien leikkaushoito  35€ (max. 30 min.)
Lyhyt hoito, jossa pääpaino on kynsien leikkauksella.
* Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja jalkavoiteen levitys.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito jalkahoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Ihokarvojen poisto – sokerointi tai vahaus

* Sääret alk. 45€ 
* Bikini 28€
* Kainalot / posket  25€   
* Kulmakarvat 20€
* Ylähuuli / leuka  15€ tai molemmat yhdessä 25€
* Sokerointipaketti: Bikinilinja, kainalot ja sääret 90€

Prinsessahoidot (noin 6 – 11 vuotiaille)

Prinsessan oma hemmotteluhetki 55€
Hellävarainen kasvohoito sekä sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus. Jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Prinsessan kädet ja jalat kauniiksi 40€
Sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus sekä jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Vartalohoito

Kuumakivihieronta  110€  (1,5t)
Rentouttava hierontahoito, jossa vartalo ensin kuivaharjataan, minkä jälkeen hierotaan kevyesti käsin öljyllä sekä lämpimillä kivillä. Rentouttaa lihaksia ja mieltä.

Vartalon kuorinta ja hieronta  89€  (noin tunti)
Tehokas vartalon kuorintahoito, joka pistää veren kiertämään. Kuorinnan jälkeen lempeä öljyhieronta, joka ravitsee kuivaa ihoa.Sopii myös selluliittihoidoksi!

Selän puhdistushoito 75€
Selän epäpuhtauksien poisto mekaanisesti.
* Selän pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio ja loppuvoide.

Intialainen päähieronta  35€  (25 min.)
Stressipesu! Hetken hengähdys kiireen keskellä. Rentouttaa, vapauttaa ja antaa paremman yöunen. Sopii kaikille!
* Rentouttava pään ja niska-hartiaseudun hieronta (istuma-asento, ilman öljyjä).

Hoitopaketit – kivoja lahjaideoita!

1. Päästä varpaisiin 195€
Kokonaisvaltainen ihonhoito, jossa ihosi hoidetaan lempeästi päästä varpaisiin. Kasvot saavat kosteuttavan kasvohoidon hieronnalla, kädet ja kynnet hoidetaan SPA-manikyyrissä. Jalat hoidetaan ja hierotaan, varpaiden kynnet siistitään ja lakataan.
* Kasvoille: kosteuttava kasvohoito hieronnalla
* Käsille: SPA-manikyyri lakkauksella tai hoitonaamiolla
* Jaloille: RitaS jalkahoito lakkauksella.

2. Hemmottelua kasvoille ja käsille 95€
Lempeää kosteutusta ja hemmottelevaa hoivaa kasvoille ja käsille.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Käsille: käsien kuorinta, kosteuttava hoitonaamio ja kosteuttava käsivoide.

3. Hemmottelevaa kasvohoitoa ja jalkojen hierontaa 85€ 
Kosteuttava kasvohoito lempeällä hieronnalla ja jaloille oma hellimishetki.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Jaloille: rentouttava jalkahieronta kasvohoidon lopuksi.
Naamioiden vaikuttaessa rentouttavaa päähierontaa. 


Tervetuloa hoitaviin käsiini!