040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

Ripset ja kulmat

Yumi Lashes Yumi Brows ripsien kestotaivutus kulmien laminointi

Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus Lash Lift (sis. kestovärjäys)   93€
+ kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu samalla yht. 113€
+ Yumi Brows – kulmakarvojen laminointi samalla yht. 135€

Hoidossa ripsesi taivutetaan ylöspäin, mikä antaa niille korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ilman irto-osia. Taivutus kestää ripsissä noin 2-3 kk. Hoidon voi uusia, kun ripset ovat täysin uudistuneet, yleensä noin 2,5-3 kk välein. Hoito voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.
Huom! Ripsien ja kulmien kastelua vältettävä käsittelyn jälkeen 1-2 vrk, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos.

Yumi Lashes hoitomaskaraa suositellaan ripsien kotihoitoon, jotta ripset pysyvät kosteutettuina ja joustavina. Hoitomaskara sopii myös laminoiduille kulmakarvoille.

Yumi Brows – Kulmakarvojen laminointi Brow Lift (sis. kestovärjäys) 65€
* Kulmakarvojen muotoilu laminoimalla, kestovärjäys ja siistiminen pinseteillä.
Laminoinnissa kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon, jossa ne laminoinnin ansiosta pysyvät noin 4-6 viikkoa. Kulmakarvat näyttävät tuuheammilta ja huolitelluilta. Uusintahoito voidaan tehdä noin 6-8 viikon välein. Hoito voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.

Ripset ja kulmat   (vahauslisä +5€)
* Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu  35€
* Kulmien kestovärjäys ja muotoilu  25€
* Kulmien kestovärjäys tai muotoilu  15€
* Ripsien kestovärjäys 20€

Meikkaus

* Päivä/arkimeikki 40€ * Juhla/iltameikki  60€ * Meikkiopastus  60€
* Muut ehostukset sopimuksen mukaan.

Kasvohoidot

Puhdistavat kasvohoidot

RitaS kasvohoito  98€ (1,5t)
Klassinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan mekaanisesti ja kulmakarvat siistitään. Iho pehmitetään höyryllä / hoitovoiteilla. Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhallinen kasvo-kaula-niska- ja hartiaseudun hieronta, jossa keho saa rentoutua rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hieronnan jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään hoitonaamio, minkä vaikutusaikana rentoutumista jatketaan päähieronnalla. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kosteutettu samalla, kun mieli ja keho ovat rentoutuneet.
* Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo-kaula-niska-hartiaseudun hieronta, naamiot ja hoitovoiteet.

Timanttihionta kasvohoito 80€
+ mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Timanttihiontahoito on tehokas ja kivuton kuorintahoito kasvoille ja kaulalle. Ihon pienet epäpuhtaudet ja kuivuus saavat kyytiä. Hoitonaamion vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee samettisen pehmeä, kirkas ja kosteutettu. Timanttihiontahoidon jälkeen suosittelen tehokasta aurinkosuojaa, mikäli oleskelet hoidon jälkeen auringossa.
* Alkupuhdistus, timanttihionta (+ mekaaninen ihonpuhdistus), naamiot ja hoitovoiteet. 
Sarjahoitona: 4 viikon välein. Osta 5 hoitokertaa, saat kuudennen puoleen hintaan!

Ultraääni kasvohoito  75€
+ mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Kivuton ihonpuhdistushoito ultraäänilaitteella, (+ mekaaninen ihonpuhdistus) rentouttava kasvohieronta ja naamion vaikutuksen aikana päähierontaa. Ultraäänilaite nostaa ihon epäpuhtaudet pintaan, jolloin ne on helpompi poistaa. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kosteutettu.
* Alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus ultraäänilaitteella (+ mekaaninen ihonpuhdistus), hieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Face Harmony – ihonpuhdistushoito 90€
Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. 
Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

Puhdistava kasvohoito 70€
Puhdistavassa kasvohoidossa pääpaino on ihon mekaanisessa puhdistuksessa. Hoito ei sisällä hierontaa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja raikas iho, joka saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamiot ja hoitovoiteet.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Elvyttävät, kosteuttavat ja suojaavat kasvohoidot

HydraMagnetic – tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito 95€
+ Age Lumina hapotus + 25€
HydraMagnetic kasvohoito sitoo, kuljettaa ja säilyttää kosteuden ihoosi tehokkaasti jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoito tuo ihollesi sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteusvaikutusta sen teknisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden avulla. Erikoistuottet tekevät ihostasi säteilevän ja syväkosteutetun. Iho on hoidon jälkeen puhdas, kirkas ja hyvin kosteutettu. Tähän hoitoon on mahdollista sisällyttää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta / Age Lumina hapotus, erikoisseerumit ja -naamiot sekä loppuvoiteet.

Ikääntyvän ihon tehohoito!
Age Stellar – kiinteyttävä ja stimuloiva kasvohoito 115€
+ Age Lumina hapotus + 25€
Age Stellar kasvohoito antaa ratkaisun ikääntyvän ihon ongelmiin. Tuotteiden sisältämät huikeat 39 aktiiviainetta vaikuttavat ihon rakenteeseen täydentäen sitä keskeisillä kauneuden ravinteilla. Hoito ravitsee ihoa syvältä, vahvistaa ihon luonnollista puolustusta ja madaltaa juonteita. Punalumi-leväuute antaa soluille pitkäikäisyyttä, hyaluronihappo täyttää ihoa.
Hoito, joka stimuloi tehokkaasti veltostunutta ihoa ja joka uudelleen herättää ihon nuorekkuuden. Iho tuntuu kimmoisalle ja virkistyneelle.
Tähän hoitoon on mahdollista sisällyttää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, kuorinta / Age Lumina hapotus, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.

Face Harmony – ihoa rauhoittava kasvohoito 75€
Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. 
Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

Kasvolymfahieronta -hoito 75€ 
Kevyt, tehokas ja rentouttava kasvolymfahieronta turvotusten ehkäisyyn ja ihon kudosten vahvistamiseen. Sopii ikääntyvälle iholle kuten myös atopian, arpien, herkän ja couperosa-ihon hoitoon. 
* Alkupuhdistus, kuorinta, lymfahieronta kasvoille ja kaulalle, naamio ja hoitovoiteet.

Kosteuttava kasvohoito 70€ (50min.)
Kaikille soveltuva kasvohoito, jossa pääpaino on ihon kosteuttamisessa. Hoito sisältää reuntouttavan kasvo-kaulahieronnan ja hoitonaamion, jonka aikana saat rentouttavaa päähierontaa. Lopuksi iholle levitetään sen tarvitsemat hoitotuotteet. Hoito sopii kaikille!
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Erikoiskasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Radiofrekvenssi kasvohoito

Radiofrekvenssi kasvo- ja kaulahoito + timanttihionta 150€
+ ihonpuhdistus +15€
Täydellinen Anti-Age –hoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle lisättynä tehokkaalla timanttihionnalla. Caretech RF hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti. Radiofrekvenssihoito lisää ihon kollageenin muodostusta. Iho kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut sekä mahdollinen nesteturvotus häviävät. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla selvästi tasaisempi ja kuulaampi. Hoito on kivuton ja tuntuu lämpönä iholla.
Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia. Sarjahoidon voi tehdä viikottain. Ihon mekaaninen puhdistus täydentää hoitoa tarvittaessa. 
* Alkupuhdistus, timanttihionta (+ ihon mekaaninen puhdistus), RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Radiofrekvenssi kasvo- ja kaulahoito 120€
+ ihonpuhdistus +15€
Tehokas Anti-Age -kiinteytyshoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia. Ihon mekaaninen puhdistus täydentää hoitoa tarvittaessa. 
* Alkupuhdistus, kuorinta, (+ ihon mekaaninen puhdistus), RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Mikroneulaus

Mikroneulaus neulaus BTB13 neulaushoito

Mikroneulaus
Ensimmäinen hoitokerta 165€
Jatkohoito 135€ kerta (n. 3-4 viikon välein)
Mikroneulaus auttaa tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihon väriä.
Mikroneulaus sopii myös muiden ihomuutosten hoitoon kuten arvet, maksaläiskät ja ihon epätasaisuusSopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska mikroneulaus ei ohenna ihoa, vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.
Suositus sarjahoitona 3 – 6 kertaa noin 1 x kuukaudessa. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitona voidaan jatkaa joka toinen kuukausi.
* Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, neulaushoito, naamio ja hoitovoide.

Kemiallinen kuorinta eli happohoito

Age Lumina -happohoito 110€ – seuraavat hoidot sarjahoitona 95€ (14 pv välein).
Kivuton, tehokas ja turvallinen hoito moniin iho-ongelmiin. 3 erilaisella hapolla hoidetaan ihon ikääntymistä, sameutta, pigmentaatiota, epäpuhtautta ja juonteita. Hoidosta ei synny näkyvää hilseilyä. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla kirkas ja heleä. Sopii myös herkälle iholle! Ikäsuositus +35 v.

Sarjahoitosuositus: 4 – 6 kertaa 14 päivän välein. Hinta on 95€/hoitokerta toisesta hoidosta alkaen.
* Alkupuhdistus, happohoito, naamio ja loppuvoiteet.

Ferulac happohoito (aikuiselle tehokas ihon uudistaja)    165€
Ympäri vuoden toimiva liposeuttinen happohoito. Hoito aiheuttaa ihon näkyvää kuoriutumista. Sopii kaikille ihotyypeille.
• silottaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan

• vahvistaa ihon omaa pigmenttisuojakykyä ja tasoittaa ihon värivirheitä
• nopeuttaa ihon uudistumista ja kirkastaa ihoa
• pienentää ihohuokosten kokoa
• stimuloi kollageenisynteesiä
• tehokas hoito myös akneen ja aknen jättämiin arpiin.
Myös sarjahoitona 4 viikon välein.
* Alkupuhdistus, hapotuskäsittely, seerumi ja retinoli-hoitovoide tehostamaan hoitoa. Hoitotuotteet jätetään iholle vaikuttamaan 6 tunniksi.

Silmänympärysiho

Lymfaattinen silmänympärysihonhoito 25€
Lymfaattinen hoito silmänympärysihon tummuuteen ja turvotukseen.
* Alkupuhdistus, lymfahieronta, naamio ja silmänympärysvoide.

Radiofrekvenssi silmänympärysiholle 35€
Kiinteytyshoito silmänympärysiholle. Hoito vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ns. harakanvarpaat ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.
* Alkupuhdistus, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Nuoren kasvohoidot (alle 18 v.)

Nuoren ihonpuhdistus 60€ (50 min.) , pidempi puhdistus 65€ (60 min.)
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja/tai hoitovoide.

Nuoren ihon kosteuttava kasvohoito 60€ (45 min.)
Nuoren ihon kosteutushoito kuivalle, jopa atooppiselle iholle. Hoitava ja rauhoittava.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. 

Miesten kasvohoidot

Kosteuttava ja ihoa kirkastava kasvohoito  65€   (45 min.)
Tehokas, mutta lempeä kosteutushoito miehen kasvoille. Hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Puhdistava kasvohoito 70€
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoiteet.

Ultraääni kasvohoito 75€
Kivuton ihon kuorinta ja pintapuhdistushoito. Hieronta elvyttää ihon toimintoja.
* Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, puhdistus ultraäänilaitteella, hieronta, naamiot, hoitovoiteet. 

Timanttihionta kasvohoito 80€
(45 min.)
Kivuton ihoa uudistava ja kirkastava tehohoito timanttihiontalaitteella.
* Alkupuhdistus, timanttihionta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Käsihoito / manikyyri

SPA manikyyri 60€ (+ Vinylux-kestolakkaus +5€, Shellac-geelilakkaus +30€)
Klassinen käsienhoito eli manikyyri, jossa kädet ja kynnet huolletaan, kynnet lakataan tai vaihtoehtoisesti kädet ja käsivarret saavat kosteuttavan naamion. Hoidon täydentää rentouttava käsien hieronta.
* Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kylvetys, käsien kuorinta, kynsien lakkaus / tai naamio käsille ja käsivarsille, käsihieronta.

Parafiinihoito käsille  45€ (35 min.)
Erinomainen kosteushoito kuiville käsille ja kynsille sekä nivelten jäykkyydestä, lihassairauksista ja reumasta kärsiville sekä kuivalle tai atooppiselle iholle. Parafiinihoito lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Parafiinihoitoon ei suositella kynsien lakkausta.
* Käsien kuorinta, kynsien viilaus (tarvittaessa), parafiinihoito sekä käsien hieronta.

Kynsienhoito ja lakkaus

(Sormille ja varpaille samat palvelut)

* Kynsien värilakkaus 20€ (sis. aluslakka ja 2 kerrosta päälilakkaa)

Kestolakkaus / geelilakkaus CND-tuotteilla kynsiä vahingoittamatta
(sis. minimanikyyrin tai minipedikyyrin kynsille)
Kestolakkauksesta voidaan käyttää myös nimitystä geelilakkaus, sillä erotuksella, ettei CND Shellac-, Vinylux- tai Brisa Lite-lakkauksilla tehdä kynsien pidennyksiä, vaan lakkaukset tehdään luonnon kynnelle. Kynsiä ei hiota eikä viilata kynnen päältä, vaan minimanikyyrissä/pedikyyrissä hoidetaan ja huolitellaan kynsien kärjet ja kynsinauhat.

* Shellac geelilakkaus   50€ / ranskalainen geelilakkaus 60€
CND Shellac geelilakkaus kestää kynsissä noin 2 viikkoa. Lakkaus kovetetaan LED/UV-uunissa, mikä saa aikaan lakkauksen pitkäkestoisuuden ja kauniin kiillon kynsille (haluttaessa myös mattapinta on mahdollista). Shellac -kestolakkaus poistetaan asetonilla liottamalla itse tai hoitolassa.

* Vinylux kestolakkaus  25€
CND Vinylux kestolakkaus on kevyempi lakkaus, jonka voi tehdä myös kotona. Kestää kynsissä noin 7 päivää, minkä jälkeen lakkauksen voi poistaa kynsilakan poistoaineella. Kaunis kiilto kynsiin saadaan erityisellä UV-kovetteisella päällyslakalla, ilman lisälaitteita.

* Brisa Lite kynnen vahvistus geelillä  50€
CND Brisa Lite kynnenvahvistus tehdään joustavalla Brisa Lite -geelillä, mikä kovetetaan LED-uunissa. Vahvistus on natural eli oman kynnen värinen. Haluttaessa voidaan lisätä Shellac-kestolakkaus päälle. Kynnenvahvistus kestää hyvänä jopa 3 viikkoa, minkä jälkeen se poistetaan asetonilla liottamalla itse tai hoitolassa.

Kestolakkauksen poisto
* CND Shellac geelilakan / Brisa Lite vahvistuksen poisto    25€ (uusinnassa 15€)
* Muiden merkkien geelien poisto  alk. 25€ (ajankäytön mukaan)

Jalkahoito / pedikyyri

Huom! Hoitolassa hoidetaan terveitä jalkoja. Mikäli jalkasi tarvitsevat terveydellistä hoitoa suosittelen kääntymistä lääkärin, jalkahoitajan tai jalkaterapeutin puoleen.

SPA jalkahoito  90€  (75 min.) sisältää Vinylux-kestolakkauksen (Shellac -geelilakkaus 30€)
Pehmeän ylellinen spa-jalkahoito, jossa jalkoja hemmotellaan jalkakyvyllä ja jalkojen kuorinnalla, raspauksella, kosteuttavalla jalkanaamiolla, kynsien hoidolla sekä rentouttavalla jalkahieronnalla. Kynnet saavat myös kauniin Vinylux-kestolakkauksen ja täydelliseen rentoutumiseen johdatellaan päähieronnalla.
(Hoito ei sisällä kovettumien/känsien poistoa, eikä kynsien ohennusta!)

RitaS jalkahoito  68€  + lakkaus 5€ / Vinylux-kestolakkaus 10€ / Shellac -geelilakkaus 30€
Perinteinen jalkahoito, jossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään, jalkapohjien kovettumia / känsiä poistetaan ja kynsiä ohennetaan hoitoajan sallimissa puitteissa. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Hemmotteleva jalkahoito 58€ + lakkaus 5€ / Vinylux-kestolakkaus 10€ / Shellac -geelilakkaus 30€
Jaloille, jotka eivät kaipaa kovettumien / känsien poistoa, eivätkä kynsien ohennusta. Hoidossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan, minkä jälkeen kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Jalkapohjien kuivuus saa kyytiä raspauksella. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Varpaiden kynsien leikkaushoito  35€ (max. 30 min.)
Lyhyt hoito, jossa pääpaino on kynsien leikkauksella.
* Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja jalkavoiteen levitys.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito jalkahoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Ihokarvojen poisto – sokerointi tai vahaus

* Sääret tai reidet 45€ 
* Bikini alk. 28€
* Kainalot / posket  25€   
* Kulmakarvat / kaula  20€
* Ylähuuli / leuka  15€ ja molemmat yhdessä 25€
* Sokerointipaketti 1: Sääret ja reidet 80€
* Sokerointipaketti 2: Bikinilinja, kainalot ja sääret 90€

Prinsessahoidot (noin 6 – 11 vuotiaille)

Prinsessan oma hemmotteluhetki 55€
Hellävarainen kasvohoito sekä sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus. Jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Prinsessan kädet ja jalat kauniiksi 40€
Sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus sekä jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Vartalohoito

Selän puhdistushoito 75€
Selän epäpuhtauksien poisto mekaanisesti.
* Selän pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio ja loppuvoide.

Intialainen päähieronta  30€  (25 min.)
Stressipesu! Hetken hengähdys kiireen keskellä. Rentouttaa, vapauttaa ja antaa paremman yöunen. Sopii kaikille!
* Rentouttava pään ja niska-hartiaseudun hieronta (istuma-asento, ilman öljyjä).

Hoitopaketit – kivoja lahjaideoita!

1. Päästä varpaisiin 195€
Kokonaisvaltainen ihonhoito, jossa ihosi hoidetaan lempeästi päästä varpaisiin. Kasvot saavat kosteuttavan kasvohoidon hieronnalla, kädet ja kynnet hoidetaan SPA-manikyyrissä. Jalat hoidetaan ja hierotaan, varpaiden kynnet siistitään ja lakataan.
* Kasvoille: kosteuttava kasvohoito hieronnalla
* Käsille: SPA-manikyyri lakkauksella tai hoitonaamiolla
* Jaloille: RitaS jalkahoito lakkauksella.

2. Hemmottelua kasvoille ja käsille 90€
Lempeää kosteutusta ja hemmottelevaa hoivaa kasvoille ja käsille.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Käsille: käsien kuorinta, kosteuttava hoitonaamio ja kosteuttava käsivoide.

3. Hemmottelevaa kasvohoitoa ja jalkojen hierontaa 85€ 
Kosteuttava kasvohoito lempeällä hieronnalla ja jaloille oma hellimishetki.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Jaloille: rentouttava jalkahieronta kasvohoidon lopuksi.
Naamioiden vaikuttaessa rentouttavaa päähierontaa. 


Tervetuloa hoitaviin käsiini!