040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

Ripset ja kulmat

Yumi Lashes Yumi Brows ripsien kestotaivutus kulmien laminointi

Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus (sis. kestovärjäys)   93€
* Ripsien kestotaivutus ja kestovärjäys Yumi Lashes -tuotteilla.
Hoidossa ripsesi taivutetaan ylöspäin, mikä antaa niille korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ilman irto-osia. Taivutus kestää ripsissä niiden eliniän ajan eli noin 2-3 kk. Hoidon voi uusia, kun ripset ovat täysin uudistuneet, yleensä noin 3 kk välein.
Yumi Lashes hoitomaskaraa suositellaan ripsien kotihoitoon, jotta ripset pysyvät kosteutettuina ja joustavina. Hoitomaskara sopii myös laminoiduille kulmakarvoille.

+ kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu samalla   yht. 111€
tai
+ Yumi Brows – kulmakarvojen laminointi (sis. muotoilu ja kestovärjäys) samalla yht. 135€

Yumi Brows – Kulmakarvojen laminointi (sis. kestovärjäys) 65€
* Kulmakarvojen muotoilu laminoimalla, kestovärjäys ja siistiminen pinseteillä.
Laminoinnissa kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon, jossa ne laminoinnin ansiosta pysyvät noin 4-6 viikkoa. Kulmakarvat näyttävät tuuheammilta ja huolitelluilta. Uusintahoito voidaan tehdä noin 8 viikon välein. Hoito voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.

Ripset ja kulmat   (vahauslisä +5€)
* Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu  35€
* Kulmien kestovärjäys ja muotoilu  25€
* Kulmien kestovärjäys tai muotoilu  15€
* Ripsien kestovärjäys 20€

Meikkaus

* Päivämeikki 40€ * Juhlameikki  60€ * Meikkiopastus  60€
* Muut ehostukset sopimuksen mukaan.

Kasvohoidot

Puhdistavat kasvohoidot

RitaS kasvohoito   98€ (1,5t)
Klassinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan mekaanisesti ja kulmakarvat siistitään. Iho pehmitetään höyryllä / hoitovoiteilla. Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhallinen kasvo-kaula-niska- ja hartiaseudun hieronta, jossa keho saa rentoutua rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hieronnan jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään hoitonaamio. Naamion vaikutusaikana rentoutumista jatketaan päähieronnalla. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kosteutettu samalla, kun mieli ja keho ovat rentoutuneet.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo-kaula-niska-hartiaseudun hieronta, naamiot ja hoitovoiteet.

Timanttihionta kasvohoito 80€ + mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Timanttihiontahoito on tehokas ja kivuton kuorintahoito kasvoille ja kaulalle. Ihon pienet epäpuhtaudet ja kuivuus saavat kyytiä. Hoitonaamion vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee samettisen pehmeä, kirkas ja kosteutettu. Timanttihiontahoidon jälkeen suosittelen tehokasta aurinkosuojaa, mikäli oleskelet hoidon jälkeen auringossa.
* Alkupuhdistus, timanttihionta (+ mekaaninen ihonpuhdistus), naamiot ja hoitovoiteet. 

Ultraääni kasvohoito  75€ + mekaaninen ihonpuhdistus +15€
Kivuton ihonpuhdistushoito ultraäänilaitteella, (+ mekaaninen ihonpuhdistus) rentouttava kasvohieronta ja naamion vaikutuksen aikana päähierontaa. Ultraäänilaite nostaa ihon epäpuhtaudet pintaan, jolloin ne on helpompi poistaa. Lopuksi iholle levitetään ihon tarvitsemat hoitotuotteet. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kosteutettu.
* Alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus ultraäänilaitteella (+ mekaaninen ihonpuhdistus), hieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Puhdistava kasvohoito 70€
Puhdistavassa kasvohoidossa pääpaino on ihon mekaanisessa puhdistuksessa. Hoito ei sisällä hierontaa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja raikas iho, joka saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamiot ja hoitovoiteet.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Elvyttävät, kosteuttavat ja suojaavat kasvohoidot

UUTUUSHOITO!
Ten Science HydraMagnetic – tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito 95€
+ Age Lumina hapotus + 25€
HydraMagnetic kasvohoito sitoo, kuljettaa ja säilyttää kosteuden ihoosi tehokkaasti jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoito tuo ihollesi sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteusvaikutusta sen teknisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden avulla. Erikoistuottet tekevät ihostasi säteilevän ja syväkosteutetun. Erikoisnaamio kiinteyttää, ravitsee ja kosteuttaa ihon tehokkaasti. Iho on hoidon jälkeen puhdas, kirkas ja hyvin kosteutettu. Tähän hoitoon on mahdollista sisällyttää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta / Age Lumina hapotus, erikoisseerumit ja -naamiot sekä loppuvoiteet.

UUTUUSHOITO!
Ikääntyvän ihon tehohoito!
Ten Science Age Stellar kasvohoito 115€
+ Age Lumina hapotus + 25€
Age Stellar kasvohoito antaa ratkaisun ikääntyvän ihon ongelmiin. Tuotteiden sisältämät huikeat 39 aktiiviainetta vaikuttavat ihon rakenteeseen täydentäen sitä keskeisillä kauneuden ravinteilla. Hoito ravitsee ihoa syvältä, vahvistaa ihon luonnollista puolustusta ja madaltaa juonteita. Punalumi-leväuute antaa soluille pitkäikäisyyttä, hyaluronihappo täyttää ihoa.
Hoito, joka stimuloi tehokkaasti veltostunutta ihoa ja joka uudelleen herättää ihon nuorekkuuden. Iho tuntuu kimmoisalle ja virkistyneelle.
Tähän hoitoon on mahdollista sisällyttää Age Lumina happohoito eli kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle (lisämaksusta).
* Alkupuhdistus, kuorinta / Age Lumina hapotus, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.

Eksoottinen Lootus-hoito  110€
Täydellistä hemmottelua! Todellinen keidas ihosi kauneudelle. Jadenyyttihieronta silottaa juonteita, rentouttaa ja raikastaa. Ihosta tulee kirkas ja nuorekas.
* Alkupuhdistus, kuorinta, silmänympäryshieronta, jadenyyttihieronta kasvoille, erikoisnaamiot, seerumi ja hoitovoiteet.

Kasvolymfahieronta -hoito 75€ 
Kevyt, tehokas ja rentouttava kasvolymfahieronta turvotusten ehkäisyyn ja ihon kudosten vahvistamiseen. Sopii ikääntyvälle iholle kuten myös atopian, arpien, herkän ja couperosa-ihon hoitoon. 
* Alkupuhdistus, kuorinta, lymfahieronta kasvoille ja kaulalle, naamio ja hoitovoiteet.

DeStress kasvohoito 75€ (45min.)
Ihoa suojaava, rauhoittava, vahvistava ja uudistava erikoishoito. Tulehduksia estävä vaikutus. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.
* Alkupuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, erikoisseerumi, kasvo-kaulahieronta, erikoisnaamiot ja hoitovoiteet. 

Kosteuttava kasvohoito 70€ (50min.)
Kaikille soveltuva kasvohoito, jossa pääpaino on ihon kosteuttamisessa. Apuna käytetään rentouttavaa kasvo-kaulahierontaa ja hoitonaamioita, jonka aikana saat rentouttavaa päähierontaa. Lopuksi iholle levitetään sen tarvitsemat hoitotuotteet. Hoito sopii kaikille!
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Erikoiskasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Radiofrekvenssi CRYO -hoidot

Radiofrekvenssi Cryo kasvo- ja kaulahoito + timanttihionta 150€
+ ihonpuhdistus +15€
Täydellinen Anti-Age –hoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle lisättynä tehokkaalla timanttihionnalla. Caretech RF -Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti. Radiofrekvenssihoito lisää ihon kollageenin muodostusta. Iho kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut sekä mahdollinen nesteturvotus häviävät. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla selvästi tasaisempi ja kuulaampi. Hoito on kivuton ja tuntuu lämpönä iholla.
Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia. Sarjahoidon voi tehdä viikottain.
Ihon mekaaninen puhdistus täydentää hoitoa tarvittaessa. 
* Alkupuhdistus, timanttihionta (+ ihon mekaaninen puhdistus), RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Radiofrekvenssi Cryo kasvo- ja kaulahoito 120€
Tehokas Anti-Age -kiinteytyshoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Yksi hoitokerta toimii Tuhkimohoitona, sarjahoidolla saadaan tuloksia.
* Alkupuhdistus, kuorinta, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Mikroneulaus

Mikroneulaus neulaus BTB13 neulaushoito

Mikroneulaus
Ensimmäinen hoitokerta 165€ / Jatkohoito 135€ kerta 
Mikroneulaus auttaa tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihon väriä.
Mikroneulaus sopii myös muiden ihomuutosten hoitoon kuten arvet, maksaläiskät ja ihon epätasaisuusSopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska mikroneulaus ei ohenna ihoa, vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.
Suositus sarjahoitona 3 – 6 kertaa noin 1 x kuukaudessa. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitona voidaan jatkaa joka toinen kuukausi.
* Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, neulaushoito, naamio ja hoitovoide.

Kemiallinen kuorinta eli happohoito

UUTTA! Tutustumistarjous lokakuussa 85€!
Ten Science Age Lumina -happohoito 110€
Kivuton, tehokas ja turvallinen hoito moniin iho-ongelmiin. 3 erilaisella hapolla hoidetaan ihon ikääntymistä, sameutta, pigmentaatiota, epäpuhtautta ja juonteita. Hoidosta ei synny näkyvää hilseilyä. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla kirkas ja heleä. Sopii myös herkälle iholle! Ikäsuositus +35 v.
Sarjahoitosuositus: 4 – 6 kerran sarja 14 päivän välein.

Sarjahoito: 95€/hoitokerta ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
* Alkupuhdistus, happohoito, naamio ja loppuvoiteet.

Ferulac happohoito (aikuiselle tehokas ihon uudistaja)    165€
Ympäri vuoden toimiva liposeuttinen happohoito. Hoito aiheuttaa ihon näkyvää kuoriutumista. Sopii kaikille ihotyypeille.
• silottaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan

• vahvistaa ihon omaa pigmenttisuojakykyä ja tasoittaa ihon värivirheitä
• nopeuttaa ihon uudistumista ja kirkastaa ihoa
• pienentää ihohuokosten kokoa
• stimuloi kollageenisynteesiä
• tehokas hoito myös akneen ja aknen jättämiin arpiin.
Myös sarjahoitona 4 viikon välein.
* Alkupuhdistus, hapotuskäsittely, seerumi ja retinoli-hoitovoide tehostamaan hoitoa. Hoitotuotteet jätetään iholle vaikuttamaan 6 tunniksi.

Silmänympärysiho

Lymfaattinen silmänympärysihonhoito 25€
Lymfaattinen hoito silmänympärysihon tummuuteen ja turvotukseen.
* Alkupuhdistus, lymfahieronta, naamio ja silmänympärysvoide.

Radiofrekvenssi -hoito silmänympärysalueelle 40€
Kiinteytyshoito silmänympärysiholle. Hoito vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ns. harakanvarpaat ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.
* Alkupuhdistus, RF-hoito, naamio ja loppuvoide.

Nuoren kasvohoito (alle 18 v.)

Nuoren ihonpuhdistus 60€ (50 min.) ja
pidempi puhdistus 65€ (60 min.)
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja/tai hoitovoide.

Nuoren ihon kosteuttava kasvohoito 60€ (45 min.)
Nuoren ihon kosteutushoito kuivalle, jopa atooppiselle iholle. Hoitava ja rauhoittava.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. 

Miehen kasvohoito

Kosteuttava ja ihoa kirkastava kasvohoito  65€   (45 min.)
Tehokas, mutta lempeä kosteutushoito miehen kasvoille. Hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Puhdistava kasvohoito 70€
Mekaaninen ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Ihonpuhdistuksen jälkeen ei suositella aurinkoa, saunomista eikä hikiliikuntaa.
* Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys), epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoiteet.

Ultraääni kasvohoito 75€
Kivuton ihon kuorinta ja pintapuhdistushoito. Hieronta elvyttää ihon toimintoja.
* Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, puhdistus ultraäänilaitteella, hieronta, naamiot, hoitovoiteet. 

Timanttihionta kasvohoito 80€
(45 min.)
Kivuton ihoa uudistava ja kirkastava tehohoito timanttihiontalaitteella.
* Alkupuhdistus, timanttihionta, naamiot ja hoitovoiteet. 

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Käsihoito / manikyyri

SPA manikyyri 60€
Klassinen käsienhoito eli manikyyri, jossa kädet ja kynnet huolletaan, kynnet lakataan tai vaihtoehtoisesti kädet ja käsivarret saavat kosteuttavan naamion. Hoidon täydentää rentouttava käsien hieronta.
* Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kylvetys, käsien kuorinta, kynsien lakkaus / tai naamio käsille ja käsivarsille, käsihieronta.

Minimanikyyri 40€
Lyhyempi käsienhoito eli minimanikyyri, jossa kynnet hoidetaan ja lakataan.
* Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoiteen levitys.

Parafiinihoito käsille  45€ (35 min.)
Erinomainen kosteushoito kuiville käsille ja kynsille sekä nivelten jäykkyydestä, lihassairauksista ja reumasta kärsiville sekä kuivalle tai atooppiselle iholle. Parafiinihoito lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
* Käsien kuorinta, kynsien viilaus (tarvittaessa), parafiinihoito sekä käsihieronta.

Kynsienhoito ja lakkaus

(Sormille ja varpaille samat palvelut)

* Kynsien värilakkaus 20€

Kestolakkaus CND-tuotteilla kynsiä vahingoittamatta
(sis. minimanikyyrin tai minipedikyyrin kynsille)

* CND Shellac kestolakkaus kestää kynsissä noin 2 viikkoa. Lakkaus kovetetaan LED/UV-uunissa, mikä saa aikaan lakkauksen pitkäkestoisuuden ja kauniin kiillon kynsille (haluttaessa myös mattapinta on mahdollista). Shellac -kestolakkaus poistetaan asetonilla liottamalla itse tai hoitolassa.
* CND Vinylux kestolakkaus on kevyempi lakkaus, jonka voi tehdä myös kotona. Kestää kynsissä noin 7 päivää, minkä jälkeen lakkauksen voi poistaa kynsilakan poistoaineella. Kaunis kiilto kynsiin saadaan erityisellä UV-kovetteisella päällyslakalla, ilman lisälaitteita.

* CND Brisa Lite kynnenvahvistus tehdään joustavalla Brisa Lite -geelillä, mikä kovetetaan LED-uunissa. Vahvistus on natural eli oman kynnen värinen. Haluttaessa voidaan lisätä Shellac-kestolakkaus päälle. Kynnenvahvistus kestää hyvänä jopa 3 viikkoa, minkä jälkeen se poistetaan asetonilla liottamalla itse tai hoitolassa.

* Shellac värilakkaus   50€
* Shellac ranskalainen lakkaus 60€
* Vinylux
kestolakkaus  25€
* Brisa Lite kynnen vahvistus geelillä  50€


Kestolakkauksen poisto
* CND Shellac kestolakan / Brisa Lite vahvistuksen poisto    25€ (uusinnassa 15€)
* Muiden merkkien kestolakan / geelien poisto  alk. 25€ (ajankäytön mukaan)

Jalkahoito / pedikyyri

Huom! Hoitolassa hoidetaan terveitä jalkoja. Mikäli jalkasi tarvitsevat terveydellistä hoitoa suosittelen kääntymistä lääkärin, jalkahoitajan tai jalkaterapeutin puoleen.

SPA jalkahoito  90€  (75 min.) + Shellac -kestolakkaus 30€
Pehmeän ylellinen spa-jalkahoito, jossa jalkoja hemmotellaan jalkakyvyllä ja jalkojen kuorinnalla, raspauksella, kosteuttavalla jalkanaamiolla, kynsien hoidolla sekä rentouttavalla jalkahieronnalla. Kynnet saavat myös kauniin Vinylux-lakkauksen ja täydelliseen rentoutumiseen johdatellaan päähieronnalla.
(Hoito ei sisällä kovettumien/känsien poistoa, eikä kynsien ohennusta!)

RitaS jalkahoito  68€  + lakkaus 5€ / Vinylux 10€ / Shellac -kestolakkaus 30€
Perinteinen jalkahoito, jossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään, jalkapohjien kovettumia / känsiä poistetaan ja kynsiä ohennetaan hoitoajan sallimissa puitteissa. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Hemmotteleva jalkahoito 58€ + lakkaus 5€ / Vinylux 10€ /Shellac -kestolakkaus 30€
Jaloille, jotka eivät kaipaa kovettumien / känsien poistoa, eivätkä kynsien ohennusta. Hoidossa jalat saavat ensin lämpimän kylvyn ja jalkojen kuorinnan, minkä jälkeen kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Jalkapohjien kuivuus saa kyytiä raspauksella. Lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan.

Kynsien leikkaushoito  35€ (max. 30 min.)
Lyhyt hoito, jossa pääpaino on kynsien leikkauksella.
* Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja jalkojen rasvaus.

Lisäpalvelu
Käsien pehmennyshoito jalkahoidon yhteydessä 15€
Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

Ihokarvojen poisto – sokerointi tai vahaus

* Sääret tai reidet 45€ 
* Bikini alk. 28€
* Kainalot / posket  25€   
* Kulmakarvat / kaula  20€
* Ylähuuli / leuka  15€
* Sokerointipaketti 1: Sääret ja reidet 85€
* Sokerointipaketti 2: Bikinilinja, kainalot ja sääret 95€

Prinsessahoidot (noin 6 – 11 vuotiaille)

Prinsessan oma hemmotteluhetki 55€
Hellävarainen kasvohoito sekä sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus. Jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Prinsessan kädet ja jalat kauniiksi 40€
Sormien ja varpaiden kynsien hoito ja lakkaus sekä jaloille lämmin kylpy ja rentouttava hieronta.

Vartalohoito

RitaS koko vartalon kosteutushoito  98€  (1t)
Kaikille sopiva kosteuttava ja rentouttava hoito! Samettisen pehmeä, tasaisen värinen ja kosteutettu iho. Hellävarainen kuorinta poistaa iholta kuivuuden ja täyteläisen kosteuttava vartalonaamio tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Naamion aikana rentouttavaa pään ja jalkojen hierontaa.
Sopii myös morsiamelle ennen hääpäivää!

Kuumakivihieronta  110€ 
(1,5t)
Rentouttava hierontahoito, jossa vartalo ensin kuivaharjataan, minkä jälkeen hierotaan kevyesti käsin öljyllä sekä lämpimillä kivillä. Rentouttaa lihaksia ja mieltä.

Vartalon kuorinta ja hieronta  85€  (1t)
Tehokas vartalon kuorintahoito, joka pistää veren kiertämään. Kuorinnan jälkeen lempeä öljyhieronta, joka ravitsee kuivaa ihoa. Sopii myös selluliittihoidoksi!

Selän puhdistushoito 75€
Selän epäpuhtauksien poisto mekaanisesti.
* Selän pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio ja loppuvoide.

Intialainen päähieronta  30€  (25 min.)
Stressipesu! Hetken hengähdys kiireen keskellä. Rentouttaa, vapauttaa ja antaa paremman yöunen.
* Rentouttava pään ja niska-hartiaseudun hieronta (istuma-asento, ilman öljyjä).

Hoitopaketit – kivoja lahjaideoita!

1. Päästä varpaisiin 195€
Kokonaisvaltainen ihonhoito, jossa ihosi hoidetaan lempeästi päästä varpaisiin. Kasvot saavat kosteuttavan kasvohoidon hieronnalla, kädet ja kynnet hoidetaan SPA-manikyyrissä. Jalat hoidetaan ja hierotaan, varpaiden kynnet siistitään ja lakataan.
* Kasvoille: kosteuttava kasvohoito hieronnalla
* Käsille: SPA-manikyyri lakkauksella tai hoitonaamiolla
* Jaloille: RitaS jalkahoito lakkauksella.

2. RitaS koko vartalon kosteutushoito + virkistävä kasvohoito 130€     
Samettisen pehmeä, tasaisen värinen ja kosteutettu iho. Vartalonaamio antaa kuivalle iholle erittäin tehokkaan hoidon. Kasvoille virkistävä hoito.
* Vartalolle: kuorinta, kosteuttava naamio sekä vartalovoide.
* Kasvoille: kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoide. 
Naamioiden vaikuttaessa rentouttavaa pään hierontaa. 

3. Hemmottelua kasvoille ja käsille 90€
Lempeää kosteutusta ja hemmottelevaa hoivaa kasvoille ja käsille.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Käsille: käsien kuorinta, kosteuttava hoitonaamio ja kosteuttava käsivoide.

4. Hemmottelevaa kasvohoitoa ja jalkojen hierontaa 85€ 
Kosteuttava kasvohoito lempeällä hieronnalla ja jaloille oma hellimishetki.
* Kasvoille: kuorinta, kasvo-kaulahieronta, naamiot ja hoitovoiteet.
* Jaloille: rentouttava jalkahieronta kasvohoidon lopuksi.
Naamioiden vaikuttaessa rentouttavaa päähierontaa. 

5. Rentouttava selkähieronta + virkistävä kasvohoito 80€  
Hellävarainen selän öljyhieronta sopii myös herkkäihoisille.
Virkistävä kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.

* Selkähoito: selän pintapuhdistus ja hieronta (n. 20 min.)
* Kasvohoito: kuorinta, hieronta, naamiot ja hoitovoiteet (n. 30 min.) Tervetuloa hoitaviin käsiini!