040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

Hoidan ihoasi laadukkailla ammattikosmetiikan tuotteilla.
Hoitolasta voit ostaa kotihoitotuotteet täydentämään ja ylläpitämään hoitolahoidon vaikutuksia.

FusionMeso

Kuvassa espanjalaisen Fusion Meso -kasvohoitosarjan Vitamin C 5.0 purkki. Taustalla aurinkoinen appelsiiniviipale.

Espanjalainen Fusion Meso on tieteeseen perustuva ihonhoitobrändi, joka tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu erilaisiin ihon ongelmiin.

Yksi Fusion Meson vahvuuksista ovat sen anti-aging-tuotteet, kuten voiteet, seerumit ja naamiot, jotka kohdistuvat erityisesti juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotemerkki sisältää aktiivisia ainesosia (kuten peptidit ja kasvutekijät), joita käytetään esteettisen lääketieteen hoidoissa, hyödyntäen kapselointiteknologiaa, jolla varmistetaan niiden tehokas imeytyminen ihoon. Fusion Meson tuotteet tarjoavat myös runsaasti kosteutusta hyaluronihappoteknologiansa ansiosta, joka auttaa parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä. Tuotemerkin Radiance-sarjan tarkoituksena on kirkastaa ihoa ja vähentää tummia läiskiä ja pigmenttiläiskiä.

Fusion Meso perustettiin alun perin lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkiksi, ja sittemmin se on laajentunut tarjoamaan kotihoitotuotteita ammattimaisten toimenpiteiden tueksi. Tuotemerkin tuotteissa on käytetty uusinta tieteellistä tutkimusta ja teknologiaa, ja ne on dermatologisesti testattu sekä turvallisuuden että tehokkuuden varmistamiseksi.

Fusion Meso -nanoneulaushoidot räätälöidään hoitolassa käyttäen Fusion Meso -sarjan steriilejä seerumeja yksilöllisesti.


Fusion Meso -tuotteiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat korkeat aktiivisten ainesosien pitoisuudet ja tehokkaat koostumukset, joita voidaan käyttää ennen esteettisiä hoitoja ja niiden jälkeen, sekä ainutlaatuiset koostumukset ja koostumustekniikka. Vaikuttavilla ainesosilla on näyttöä kliinisestä tehosta.

Hoitolassa on myynnissä Fusion Meso -tuotteet kotihoitoon kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.:
* hoitovoiteet
* seerumit
* C-vitamiini
* Meso Shield aurinkosuoja SPF5


Kuvassa Biodrgoan True Beauty Well-being tuotesarjaa edustavat kaksi naista, jotka hymyilevät vierekkäin, toisen naisen käsi toisen olkapäällä. Katsovat toisiaan iloisesti. Kuvan keskellä on Biodrgoan musta tekstilogo.

BIODROGA Biosciense Institut

Mielen ja kehon hemmottelua ja aitoa hyvinvointia. Ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin.

BIODROGA Biosciense Institut yhdistää luonnon ja tieteen aivan erityisellä tavalla – parhaan tehokkuuden ja täydellisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Suuri osa ainesosista on luonnollista alkuperää.
Black Forest -yhdiste (selja, sammal ja saniainen) yhdistää luonnon alkuperäiset voimat ja tarjoaa aivan erityistä energiaa ja rentoutumista.

Biodrogan hoitotuotteilla teen hoitolassani kasvohoitoja ihon eri tarpeisiin:

* Puhdistavia kasvohoitoja – ihon mekaaniseen puhdistamiseen ja kosteuttamiseen
* Anti Age Beauty Treatment tehokkaasti kiinteyttävä kasvohoito – ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseen ja ehkäisemiseen
* Hydra Boost tehokosteuttava kasvohoito – kuivan ihon tehohoito
* Kasvolymfahierontahoito – turvotusten ehkäisyyn, ihon vahvistamiseen
* Rentouttavat kasvohoidot
* Radiofrekvenssihoidot – ihon tehokkaaseen kiinteyttämiseen
* Timanttihionta ja Ultraäänipuhdistus – kivuttomia ja tehokkaita ihon uudistajia ja pinnan puhdistajia
* Silmänympärysihonhoidot – silmänympärysihon virkistämiseen ja kiinteyttämiseen.

Mii Cosmetics

Mii on omistautunut johtamaan värikosmetiikan innovaatioita ja sarjan tuotteet sopivat kaikille värikosmetiikan ystäville. Mii sisältää hoitavia, 100% puhtaita värimineraaleja sekä cruelty free- tunnuksen omaavia vegaanisia tuotteita. Tuotteiden valmistuksessa sekä pakkaamisessa huolehditaan mahdollisimman luontoa kestävistä valinnoista. Tuotesarja on kehitetty Iso-Britanniassa ja myynnissä vain kauneushoitoloissa.

Ten Science

Kuvassa Ten Science tuotesarjaa edustava kuva, jossa sähkölamppu keskellä ja sen ympärillä pari pienempää sähkölamppua, joiden sisällä kasvaa kasveja. Kuvassa pari kasvin vartta kiemurtelee lamppujen vieressä. Kuvan alareunassa, keskellä, on Ten Science tekstilogo.

Italialainen ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät teknologia ja luonto.
* Face Harmony – herkän ja/tai epäpuhtaan ihon rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen
* Age Lumina – kevyt happohoito ihon kirkastamiseen.


Celestetic

Belgialaisen Celestetic tuotesarjan mustaa valkoisella logo.

Celestetic medikaalinen ihonhoitosarja kehitetään Belgiassa Brysselissä. Celestetic sarja antaa ratkaisut ihon ongelmiin cosmeceutical raaka-ainesiin perustuvalla teholla. Cosmeceutical tarkoittaa raaka-ainetta, jonka vaikutukset ovat lääketieteellisen ja kosmeettisen aineen väliltä.

Celestetic-hoitoja hoitolassani ovat tehokkaat happohoidot, jotka antavat ratkaisut ihon ongelmiin kuten kuiva iho, pigmenttimuutokset, herkkä iho, akne ja ikääntymisen merkit.


Payot

Ranskalaisen Payot tuotesarjaa edustava kuva naisesta, jota kosmetologi hoitaa. Naisesta näkyy vain pää, kaula ja toinen olkapää. Hoitajasta näkyvät vain kädet. Kuvan oikeassa alareunassa on mustalla tekstillä Payotin tekstilogo.

Ranskalainen Payot on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu kauneushoitolasarja, joka yli 100 vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa kauneushoitolalle ammattikosmetiikkaa ja laadukkaita ihonhoitotuotteita kotiin ostettavaksi.

Payot on vuodesta 1920 tähän päivään saakka yhdistänyt sarjan luojan, Tohtori Nadia Payot:n jättämän perinnön; herbaalisen lääketieteen ja innovatiivisen tuotekehittelyn laadukkaiden hoitotuotteiden ja kasvohoitojen tarjoamiseksi.


Tervetuloa hoitaviin käsiini ja ostoksille!