040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

RitaS kauneushoitolassa hoidetaan ihoa laadukkailla ammattikosmetiikan tuotteilla. Hoitolasta on mahdollista myös ostaa kotihoitotuotteet täydentämään ja ylläpitämään hoitolahoidon vaikutuksia.

Ten Science

Ten Science - RitaS kauneushoitola

Uusi italialainen ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät teknologia ja luonto.

Ihonhoitosarja sinulle, joka etsit tuloksia antavia hoitoja ja tuotteita. Kehittyneimpien teknisten yhdisteiden ja arvokkaimpien luonnollisten aktiivisten ainesosien läheisen vuorovaikutuksen ansiosta Ten Science pystyy tarjoamaan ratkaisuja ihon ongelmiin konkreettisin tuloksin, jotka ovat nähtävissä ja mitattavissa.

Ten Science ammattikosmetiikkasarja sisältää tuotteet ja hoidot jokaisen ihon tarpeisiin.

Näillä hoitotuotteilla teen hoitolassani kasvohoitoja ihon eri tarpeisiin:
* Hydra Magnetic – ihon tehokosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen
* Age Stellar – ikääntyvän ihon tehohoitoon
* Age Lumina – happohoito iho-ongelmien ratkaisemiseen
* Mikroneulaus – ihon tehokkaaseen uudistamiseen tehokkailla Ten Science -seerumeilla.

Kaikkiin hoitoihin myyn kuhunkin hoitoon suunnitellut ja ihollesi suositeltavat kotihoitotuotteet mukaasi! Näitä tuotteita ja hoitoja saa vain koulutetuilta kosmetologeilta.

Tervetuloa TEN SCIENCE – kauneuden maailmaan!

BIODROGA

Biodroga tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Tuotelinjat löytyvät muun muassa hapen- ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle, sekä herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Raaka-aineet on valittu kutakin yksilöllistä iho-ongelmaa vastaan.

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja linjoja täydentävät kuorinnat, naamiot, seerumit ja erikoistuotteet myös kotikäyttöön.Payot

Ranskalainen Payot on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu kauneushoitolasarja, joka 100 vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa kauneushoitolalle ammattikosmetiikkaa ja laadukkaita ihonhoitotuotteita kotiin ostettavaksi.

Payot on vuodesta 1920 tähän päivään saakka yhdistänyt sarjan luojan, Tohtori Nadia Payot:n jättämän perinnön; herbaalisen lääketieteen ja innovatiivisen tuotekehittelyn laadukkaiden hoitotuotteiden ja kasvohoitojen tarjoamiseksi.


Tervetuloa hoitaviin käsiini ja ostoksille!