040 560 5321

info@ritas.fi

ma - pe ajanvarauksella / sopimuksella

Hoidan ihoasi laadukkailla ammattikosmetiikan tuotteilla.
Hoitolasta voit ostaa kotihoitotuotteet täydentämään ja ylläpitämään hoitolahoidon vaikutuksia.

FusionMeso

Espanjalainen Fusion Meso on tieteeseen perustuva ihonhoitobrändi, joka tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu erilaisiin ihon ongelmiin.

Yksi Fusion Meson vahvuuksista ovat sen anti-aging-tuotteet, kuten voiteet, seerumit ja naamiot, jotka kohdistuvat erityisesti juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotemerkki sisältää aktiivisia ainesosia (kuten peptidit ja kasvutekijät), joita käytetään esteettisen lääketieteen hoidoissa, hyödyntäen kapselointiteknologiaa, jolla varmistetaan niiden tehokas imeytyminen ihoon. Fusion Meson tuotteet tarjoavat myös runsaasti kosteutusta hyaluronihappoteknologiansa ansiosta, joka auttaa parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä. Tuotemerkin Radiance-sarjan tarkoituksena on kirkastaa ihoa ja vähentää tummia läiskiä ja pigmenttiläiskiä.

Fusion Meso perustettiin alun perin lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkiksi, ja sittemmin se on laajentunut tarjoamaan kotihoitotuotteita ammattimaisten toimenpiteiden tueksi. Tuotemerkin tuotteissa on käytetty uusinta tieteellistä tutkimusta ja teknologiaa, ja ne on dermatologisesti testattu sekä turvallisuuden että tehokkuuden varmistamiseksi.

Fusion Meso -tuotteiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat korkeat aktiivisten ainesosien pitoisuudet ja tehokkaat koostumukset, joita voidaan käyttää ennen esteettisiä hoitoja ja niiden jälkeen, sekä ainutlaatuiset koostumukset ja koostumustekniikka. Vaikuttavilla ainesosilla on näyttöä kliinisestä tehosta.

FusionMeso -nanoneulaushoidot räätälöidään hoitolassa käyttäen FusionMeso -sarjan steriilejä seerumeja yksilöllisesti. Myynnissä on lisäksi FusionMeso hoitovoiteet, seerumit, C-vitamiini ja aurinkosuoja SPF50 kotihoitoon kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.


BIODROGA Biosciense Institut

Mielen ja kehon hemmottelua ja aitoa hyvinvointia. Ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin.

BIODROGA Biosciense Institut yhdistää luonnon ja tieteen aivan erityisellä tavalla – parhaan tehokkuuden ja täydellisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Suuri osa ainesosistamme on luonnollista alkuperää.
Black Forest -yhdisteemme yhdistää luonnon alkuperäiset voimat ja tarjoaa aivan erityistä energiaa ja rentoutumista.

Biodrogan hoitotuotteilla teen hoitolassani kasvohoitoja ihon eri tarpeisiin:
* Puhdistavia kasvohoitoja – ihon mekaaniseen puhdistamiseen ja kosteuttamiseen
* Anti-age Beauty Treatment, kasvolymfa-, kosteuttavat ja rentouttavat kasvohoidot – ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseen ja ehkäisemiseen, turvotusten ehkäisyyn, ihon vahvistamiseen ja kosteuttamiseen
* Radiofrekvenssihoidot – ihon tehokkaaseen kiinteyttämiseen
* Timanttihiontaa ja Ultraäänipuhdistusta – kivuttomia ja tehokkaita ihon uudistajia ja pinnan puhdistajia
* Silmänympärysihonhoidot – silmänympärysihon virkistämiseen ja kiinteyttämiseen.

Ten Science

Ten Science - RitaS kauneushoitola

Italialainen ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät teknologia ja luonto.

Ten Science -hoitolahoidot ihon eri tarpeisiin:
* Face Harmony – herkän ja epäpuhtaan ihon rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen
* Hydra Magnetic – ihon tehokosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen
* Age Stellar – ikääntyvän ihon tehohoitoon
* Cica Life – tehohoito veltostuneelle iholle
* Age Lumina – kevyt happohoito ihon kirkastamiseen


Celestetic

Celestetic medikaalinen ihonhoitosarja kehitetään Belgiassa Brysselissä. Celestetic sarja antaa ratkaisut ihon ongelmiin cosmeceutical raaka-ainesiin perustuvalla teholla. Cosmeceutical tarkoittaa raaka-ainetta, jonka vaikutukset ovat lääketieteellisen ja kosmeettisen aineen väliltä.

Celestetic-hoitoja hoitolassani ovat tehokkaat happohoidot, jotka antavat ratkaisut ihon ongelmiin kuten kuiva iho, pigmenttimuutokset, herkkä iho, akne ja ikääntymisen merkit.


Payot

Ranskalainen Payot on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu kauneushoitolasarja, joka yli 100 vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa kauneushoitolalle ammattikosmetiikkaa ja laadukkaita ihonhoitotuotteita kotiin ostettavaksi.

Payot on vuodesta 1920 tähän päivään saakka yhdistänyt sarjan luojan, Tohtori Nadia Payot:n jättämän perinnön; herbaalisen lääketieteen ja innovatiivisen tuotekehittelyn laadukkaiden hoitotuotteiden ja kasvohoitojen tarjoamiseksi.


Tervetuloa hoitaviin käsiini ja ostoksille!